Szegedi Arcok

Nincs a szegedieknél jófejebb rendőrcsapat: egy kiscicát mentettek meg a járőrök városunkban

“Nem szokványos riasztást kaptak vasárnap délután a szegedi járőrök. A bejelentés szerint egy parkoló autó motorterében forgott kockán egy élet, legalábbis keservesen nyivákolt” – kezdte a történetet hétfőn a Zsaru Magazin a közösségi oldalán. Mint kiderült, a rendőröket egy cicához riasztották, akinek amellett, hogy megmentették az életét még egy szerető gazdit is találtak.

A történet szerint az egyenruhások a riasztás után azonnal útnak indultak, és a helyszínen is tapasztalták a veszélyhelyzet jeleit, valóban nyávogás hallatszott a kocsi motorteréből. Kiss Beatrix és Kiss Zoltán őrmesterek, a Szegedi Rendőrkapitányság járőrei rögvest felkeresték a gépjármű tulajdonosát, aki felnyitotta a kocsi motorháztetőjét. A legfeljebb pár hetes kiscica egészségesnek tűnt, de az is látszott rajta, hogy az elmúlt napokban nem táplálkozott, így a járőrpár vásárolt a számára állateledelt. A megmentett cirmos azóta Kiss Beatrix őrsmester nagymamájának vendégszeretetét élvezi – tették hozzá.

Emberi életet is mentettek már a Szeged környéki zsaruk:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb