Szegedi Arcok

Az utcán bántalmaztak egy nőt Szegeden – Fullanyuuuu arra hívja fel a figyelmet, hogy ne menjünk el az ilyen esetek mellett

Számtalanszor írtunk már a szegedi bloggerről, azaz FullAnyuuuuról. Segített már az Egyedülálló Szülők Szegedi Klubjának, a kübekházi mosolygós óvodásoknak és több nélkülöző, helyi családnak is. A közösségi oldalán most azonban egy szomorú történetet osztott meg, mely szerint egy bántalmazásnak volt szemtanúja a minap Szegeden. Mint kiderült, a földön, egy nő jajveszékelt sokkos állapotban az út közepén az egyik kisutcában, akit egy férfi rángatott amikor odaértek.

Szegeden egyre többen ismerik Suhai Niki-t, azaz Fullanyuuuut. Az egyébként rendkívül szórakoztató, a nagycsaládosok és általánosan az anyukák életét bemutató, több, mint 30 ezer követővel rendelkező oldalon számos sztorit oszt meg nap, mint nap. A legutóbbi posztja viszont egy igen szomorú történetről szól: a bántalmazásról és arról, hogy sokan elmennek mellette.

CSAK ORDÍTOTT ÉS ORDÍTOTT

“Fáj a fejem, még mindig zúg a fülem. Csodás koncert után este a taxiban szerelmesen összebúgva semmi más gondolatom nem volt, csak hazaérve, mit kezdek a huncut szerelemmel és az egész éjjellel. Kacagások és kéjes sóhajok közepette ültem a férjemmel a hátsó ülésen, mikor az autó bekanyarodott egy kisutcába, ahol a földön, az út közepén egy nő jajveszékelt sokkos állapotban, és egy felette álló férfi éppen rángatta. Megálltunk. Lábán sebek, kezén horzsolások, és csak ordított és ordított. A nő daliás fényes párja pedig elsietett, gyors léptekkel, mikor megtudta, hogy hívjuk az illetékeseket. Természetesen hívtuk a rendőrséget és a mentőt, és igen, tudom nem igazán lesz következménye, de még jelentősége sem az ügynek, (mert az esetek többségében 23-szor is visszamennek a bántalmazóhoz), de én mégis arra kérlek benneteket, ne menjetek el a bántalmazás mellett” – hívta fel a figyelmet a blogger a közösségi oldalán a történtekre, és hogy sokszor tényleg elmegy az ember az ilyen esetek mellett.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb