Szegedi Arcok

A szegedi influenszer FullAnyuuuu, azaz Suhai Niki most az Egyedülálló Szülők Szegedi Klubjának segített

Szegeden egyre többen ismerik Suhai Niki-t, és a mozgalmát a Fullanyuuuu szolidáris közösségét. Az egyébként rendkívül szórakoztató, a nagycsaládos anyukák és általánosan az anyukák életét bemutató, több, mint 13 ezer követővel rendelkező oldal különlegessége (a rendkívül népes olvasótábor mellett) az, hogy folyamatosan szolidáris mozgalmakról számol be, amit Ő szervez, és rászoruló szegedi, vagy Szeged környéki családoknak segít vele.

Fullanyuuuu felhívására, rendszeresen megmozdulnak olvasói, és legyen szó ruháról, játékokról, vagy éppen tartós élelmiszerekről, az anyukák gyorsan és önzetlen szívvel segítenek. Legutóbb itt nyilatkozott nekünk Suhai Niki (Fullanyuuuu), amikor elkísértük egy jótékonysági mozgalma alkalmával:

A híresen szolidáris szegedi anyukáktól, most az Egyedülálló Szülök Szegedi Klubja kért segítséget, és azonnal jött is az önzetlen felajánlás. Erről Fullanyuuuu saját Youtube csatornáján egy rövid kis videóban számolt be:

A rendezvényre sokan kilátogattak, ahol gyönyörű hajfonatok készültek, volt finom süti és üdítő, a kézműves foglalkozások mellett pedig gyerekjátékokkal érezhette minden gyermek és szülő jól magát a csodálatos Tisza-parton.

Fullanyuuuu elárulta nekünk, hogy a lehető legnagyobb jótékonysági mozgalom szervezésébe kezdett, mivel véleménye szerint a jelenlegi helyzetben még több családban el kell a segítség az Ünnepek előtt. A tavalyi Fullanyuuuu karácsonyi jótékonysági akcióról itt olvashatsz:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb