Szegedi ArcokVideo365

Akciós matrac, szegedi egyetemistáknak? Sima ügy, az egyik matracüzlet pont az SZTE gólyáknak segít színesben álmodni

Szerda este egy telt házas, Honeybeast-tel megfűszerezett Pont ott Partin jelentették be az SZTE ponthatárait, mint Szakál Péter, az SZTE oktatási igazgatója az eseményen elmondta, 2022-höz képest csaknem 30 százalékkal emelkedett az idei központi felvételi eljárásban a Szegedi Tudományegyetemre felvettek száma. Az örömmámor után már indul is az ilyenkor menetrend szerinti albérlet-vadászat, és mint az ősi dakota közmondás is tartja, igazán jó albi nincs kényelmes matrac nélkül. A vadonatúj Álommanó (amely történetesen egyetlen sarokra van a TIK-től) pont az újonc kisgólyáknak csinált akciót.

Meg persze, mindenkinek, aki szereti.

Régi ismerős tért vissza Szegedre, a Bécsi körút 26. alatt megnyitott Álommanó Ágy és Matracbolt alapító-tulajdonosa, Molnár Sándor ugyanis már hosszú évek óta közismert arca volt a szegedi matrac-piacnak, amikor feleségével és kislányával együtt elhatározták, itt az idő, saját üzletet nyitnak, egy 100%-ban családi vállalkozásba fognak a multik ellenszelében. Mindezt a Vissza a jövőbe filmek stílusában tették meg, annyi különbséggel, hogy Marty McFly-al szemben 1955 helyett 2022-be repítették vissza a jó öreg Delorean-t: 

a csúcsminőségű Best Dream matracaikat ugyanis hétfő óta 2022-es árakon kínálják.

Ha ez nem lenne elég, még egy 10%-os nyitási akcióval is előrukkoltak, amit elsősorban a Szegedre érkező leendő egyetemisták, főiskolások számára találtak ki, de természetesen mindenkinek odaadják a kedvezményes árakat, aki bemegy hozzájuk.

Apropó, az augusztus végéig tartó kedvezmény minden, de tényleg minden termékre vonatkozik, a profi olasz gépekkel készített Best Dream matracoktól kezdve a párnákon át a borovi fenyő ágyakig. Apró betűs rész, sunnyogás, okosság nincs, csakis tavalyi árak, nomeg a koordináták:

  • Álommanó Ágy és Matracbolt,
  • Bécsi körút 26.,
  • nyitva hétfőtől péntekig 10 és 18, szombaton 9 és 13 óra között,
  • info vonal: +3670 / 337 – 9963. (egy sarokra az SZTE TIK-től)

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb