Mindenmás

Lövöldözés Szerbiában: lakott területen lőttek egymásra a migránsok Palicson, egy sarokra a helyi általános iskolától

Vasárnap a délelőtti órákban, a szerbiai Palicson, a Kossuth Lajos utcában hallottak lövöldözést a helyiek, mint kiderült, ismételten a migránsok számolhattak le egymással – írja a Szabad Magyar Szó.

Lövöldözés történt Palicson, a Kossuth Lajos utcában vasárnap délelőtt, a Szabad Magyar Szó információi szerint ismét migránsok között alakult ki a konfliktus. Egy személy biztosan megsérült, ugyanis a helyiek arról számoltak be, hogy a rendőrséget és a mentőket akkor hívták ki az utcában lakók, amikor egy sérült migráns az utcán kiáltott segítségért. „Azt kiabálta: Help!, Help!, ekkor hívtuk ki a rendőrséget”, mondta az egyik szemtanú a Subotica.com-nak.

AZ UTCÁBAN LÉVŐ EGYIK HÁZ EGY SZÍRIAI ORVOSÉ LEHET

A Szabad Magyar Szó információi szerint, az említett utcában – ahol a lövöldözés történt – az egyik ház állítólag egy szíriai orvosé. Mindenki tudja, hogy huzamosabb ideje itt laknak a migránsok, de állítólag akárhányszor értesítették erről a rendőrséget, ők azt mondták, ezek a migránsok legálisan tartózkodnak a házban. A mostani lövöldözést követően a rendőrség nagy erőkkel vonult ki a helyszínre. A mentők elszállították a sérültet, a rendőrség pedig behatolt a házba. Ott állítólag 10-15 migránst találtak, de többnek is sikerült megszöknie – írja a lap. Az utcában, amely mindössze egy saroknyira található a palicsi általános iskola épületétől, jelenleg is ott a rendőrség. A lövöldözések egyébként sajnos elég gyakoriak mostanában a határ túloldalán, ezekről rendre mi is beszámoltunk az elmúlt időben:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb