Mindenmás

Moto GP Szegeden: befutott a rendőrség válasza az éjszakai motoros száguldozókkal kapcsolatban

Valóságos Moto GP-vé változott Szeged éjszaka, bömböltek a motorok péntek késő este a belváros több pontján – írtuk meg szombaton, majd kiderült, hogy aznap este is csapatták a motorosok rendesen. Az ügyben felkerestük a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, a válaszuk pedig hétfőn délután futott be a szerkesztőségünkbe.

Több Szeged365 olvasó is jelezte, valamint a szegedi csoportokat is ellepte a hétvégén a hír, hogy ismét nagy sebességgel száguldoztak/versenyeztek a kétkerekűn a motorosok, megzavarva ezzel az éjszakai nyugalmat Szegeden.

Ezekről itt írtunk bővebben:

KIVIZSGÁLJÁK A SZABÁLYSÉRTÉSEKET

Az eseményekkel kapcsolatban felkerestük a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, mint levelükben írták: “a rendőrség ügyeletére több bejelentés is érkezett az esettel kapcsolatban. Kollégáink minden tudomásukra jutott szabálysértés vizsgálatát megkezdték, a szükséges intézkedéseket végrehajtják” – hangsúlyozták.

JELENTSÜK BE A SZABÁLYSÉRTÉST

Mint korábban megírtuk, az egyenruhások a szabályt sértő vagy bűncselekményt elkövető motorkerékpárosokkal szemben is a hatályos jogszabályoknak megfelelően eljárnak. Arra kérnek mindenkit, hogy amennyiben bárki szabálysértés vagy bűncselekmény elkövetését észleli, tegyen bejelentést a rendőrségen!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb