Mindenmás

Tökön szúró, mérnöki csoda, nem zavar? – akciózott a Kutyapárt, ezekkel a feliratokkal látták el a József Attila sugárúti bicikliúton kihelyezett oszlopokat

“A múltkori akció sikertelenségére és népszerűtlenségére tekintettel folytatják a zöld karók kihelyezését a kerékpárutakra, most épp ismét a József Attila sugárútra tettek két elképesztően balesetveszélyes pollert” – hívta fel a figyelmet közösségi oldalán a CM365 – Magyar Kerékpárosklub Szeged nemrég. Nem kellett sok idő, hogy a (maradék) oszlopokat a Kétfarkú Kutya Párt szegedi szervezete is megtalálja.

Tökön szúró, mérnöki csoda, nem zavar? – ilyen feliratokkal hívja fel a Kétfarkú Kutya Párt szegedi szervezete a figyelmet a József Attila sugárúti bicikliúton balesetveszélyesen kihelyezett oszlopokra. Még kedden számoltunk be a karók megjelenéséről, majd rá mindössze egy napra a két rendkívül rossz helyen lévő oszlop el is tűnt. A bicikliúton azonban nem csak az akkori képeken szereplő két balesetveszélyes karó található, ezért akkor a Kerékpárosklub hozzátette, remélik, hogy a körúton található többi ilyen oszlop is hamarosan hasonló sorsra jut.

A KÉTFARKÚ KUTYA PÁRT IS MEGTALÁLTA AZ OSZLOPOKAT

A veszélyes oszlopokat nem sokkal később a Kétfarkú Kutya Párt szegedi szervezete is megtalálta, akik hozták a formájukat és ilyen feliratokkal látták el a karókat:

  • Nem zavar?
  • Mérnöki csoda
  • Tökön szúró

Az alkotásokról Facebook-oldalukra tettek fel egy pár fotót, íme:

KORÁBBAN A PETŐFI SÁNDOR SUGÁRÚTRA KERÜLTEK KI HASONLÓK

Az eset nem ismeretlen a Szegeden közlekedő kerékpárosok számára, ugyanis korábban a Petőfi Sándor sugárúti bicikliútra helyeztek ki hasonló módon balesetveszélyes oszlopokat. A Kétfarkú Kutyapárt akkor is próbálta ezekre a minél szellemesebb módon felhívni a figyelmet, többek között még Ahsoka Tano is megjelent az aszfalton.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb