Smart SzegedVideo365

Szeged egészségforradalma megérkezett! Kezdj új életet az Alga System termékeivel!

Az Alga System Kft. új korszakot hirdet, hatalmas akciókkal és szuper minőségű termékekkel vár minden egészségtudatos érdeklődőt. A Szeged365 Familynek már megsúgtuk, hogy akár 10-15% kedvezménnyel juthatnak hozzá a kiváló csomagokhoz. Most mutatunk nektek 2 olyan terméket, amik szerintünk kihagyhatatlanok, ha superfoodokról van szó!

Spirulina Komplex: A magyar egészségért
Ebben a kivételes csomagban 100%-ban Magyarországon termesztett és minőségellenőrzött Spirulina alga található. A rendkívül magas tápanyagtartalom, a magas fehérjetartalom és az erős antioxidánsok együttesen támogatják egészségedet.

Immun Komplex: Védd az immunrendszered az alga erejével
Ez a csomag szintén Magyarországon előállított és minőségellenőrzött algákból készült. Tartalmaz Spirulina algakivonatot, Shiitake gomba kivonatot, C- és D-vitamint, valamint cinket, ezek együttes hatásai építhetik az egészséges csontozatot és izomfunkciót, támogathatják az immunrendszer működését, és védekezik az oxidatív stresszel szemben.

Ha fogalmad nincs mivel robbanj bele a tavaszba, akkor csak szólunk: Támogasd az immunrendszered a legjobbal! 
Az Immun Komplex nem csupán vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz, hanem egy teljes körű támogatást nyújthat az egészséges élet iránt elkötelezettek számára. Az egészség szentélyének megőrzése most könnyebb, mint valaha.
Ha kíváncsi vagy, hogyan állítják elő a szuperélelmiszert Tiszaszigeten, csak kattints előző cikkünkre:

Most, hogy közeleg a tavasz, gondoskodj magadról a legjobb módon. Az Immun Komplex csomaggal nemcsak a tested, de az egész szervezeted megköszöni majd a törődést. Az egészség a Te kezedben van! Védd az immunrendszered az Alga System Kft. segítségével. Mi stáb tagok nagyon rajta vagyunk, kattanj rá te is!

Fontos kiemelnünk, hogy az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb