Kikapcs

Gigashow, füst, dob és Trója tál – a Kölcsey utcában tankoltak fel a TAP Factory brit-francia akrobatái

Nemzetközi szuperprodukció érkezett Szegedre, a francia rendezésű, brit és frank táncosokat, akrobatákat felvonultató TAP Factory este 8-tól az újszegedi Városi Sportcsarnokban kápráztatja el a minőségi programok kedvelőit. A show résztvevői péntek kora délután a belvárosban tűntek fel, fotósunk a Kölcsey utcai Trója Ételbár és Hummusz Terrace fedélzetén szúrta ki őket.

A Trója emeleti galériáján a világhírnévnek örvendő, díjnyertes producer – és alkotópáros egyikét, a francia származású Vincent Pausanias-t is elcsíptük, a szakmai körökben óriási névnek számító művész egy autentikus (a szegedi halászlével ismertségében lassan egy szinten lévő) Trója tállal ünnepelte érkezését.

A csapat – idő közben jól lakott – tagjai azt ígérték,

hogy ma este minden lehetséges eszközt megszólaltatnak, amin csak dobolni lehet, így a hordók, autó felnik, közlekedési táblák, létrák, seprűnyelek mind-mind kreatív és jól működő elemei lesznek a lenyűgöző shownak.

A francia producerrel készített interjúnkat IDE KATTINTVA találod, a Trójában, falatozás közben készített galériánkat pedig a Szeged365 Facebook oldalán:

A Tróját a Kölcsey utcában (és persze az ÁRKÁD Szegedben), a Tap Factory-t pedig az újszegedi Városi Sportcsarnokban találod, ahol az este 7-es kapunyitással egy időben egy jegyakcióval is várnak. A show 8-kor kezdődik, a produkcióról Szeged365 aftermovie-val is jönni fogunk.

Fotók: Sóti Gellért

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb