KikapcsVideo365

Sipos Péter és Popper Péter egy erkélyen kezdtek el együtt zenélni a Balkonon…azóta a Balkon Fanatik hatalmas siker mindenhol! Most a Napfény Műteremben őrületesen jó bulit csináltak! (videó)

A Napfény Műterem mediterrán teraszán ismét elvarázsolták a közönséget! Sipos Péter és Popper Péter, azaz a Balkon Fanatik brutálisan jó hangulattal dobták fel a csütörtök estét Szeged gyönyörű belvárosában! Teltház előtt zenéltek a művészek, előtte pedig csak a Szeged365-nek árulták el, mit éreznek Szeged iránt, és azt is elárulták hogyan alakult meg ez a formáció!

A Napfény Műterem teraszán ismét életre kelt a zene és a varázslatos hangulat, amikor Sipos Péter és Popper Péter léptek színpadra a Balkon Fanatik est keretében. A teltházas koncerten a művészek a közönség szívét hódították meg, és egy felejthetetlen este részesei lehettünk. A Szeged365 kamerái is jelen voltak, hogy megörökítsék az eseményt, és most exkluzív videón mutatjuk be a koncert legjobb pillanatait, sőt előtte a két művész is nyilatkozott nekünk.

Az előzetesen nagy érdeklődéssel várt eseményről már korábban is beszámoltunk: Balkon Fanatik est: Élvezd Sipos Péter és Popper Péter slágereit a Napfény Műteremben, cikkünk után meg is telt a mediterrán terasz, nem volt szabad asztal. Sőt, Popper Péterrel is beszélgettünk pár hete, akkor Auth Csillával kápráztatta el a szegedieket, ezt, ha még nem láttad feltétlen nézd meg itt:

A Napfény Műterem teraszán megrendezett események mindig különlegesek, hiszen a terasz egyedülálló atmoszférája és a szegedi közönség lelkesedése egyaránt hozzájárulnak a felejthetetlen élményekhez. Ha még nem jártál itt, mindenképp érdemes ellátogatni egy következő eseményre, hogy te is részese lehess ennek a varázslatos helyszínnek és a fantasztikus koncerteknek. A Széchenyi tér 2/a szám alatt található étterembe érdemes asztalt is foglalni: (30) 952 6500

A művészekkel az esten exkluzív beszélgettünk, kérdeztük őket Szegedről, és a koncertek hangulatáról. Nézzétek meg, két ragyogó személyiséget ismertünk meg bennük:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb