Szegedi Arcok

Állati jó nap volt a JuGyuban! Két kerékre pattantak a diákok és a tanárok, rendőri felvezetéssel tekertek egészen a Gellért Szabadidőközpontig

Az SZTE Juhász Gyula Gyakorló Általános és Alapfokú Művészeti Iskolája, Napközi Otthonos Óvodája kilencedik alkalommal tartott kedden fenntarthatósági témanapot, azaz “„Állati jó napot” Szegeden. A gyerekek ahogy tavaly, úgy idén is két kerékre pattantak a tanáraikkal együtt, és ezúttal a Gellért Szabadidőközpontig bicajoztak, mindezt rendőri felvezetéssel.

A helyszínen végül közös programokon vettek, részt volt tanár-diák focimeccs is a sportcsarnokban. Itt 2×10 percet játszottak a résztvevők, a kezdőrúgást pedig nem más végezte el, mint Dr. Zsigriné Dr. Sejtes Györgyi intézményvezető. Mint az iskolától megtudtuk, végül a tanárok diadalmaskodtak a versenyben, 2:0-ás végeredmény született.

MEGKÖSZÖNTÉK A RENDŐRÖKNEK A SEGÍTSÉGET

Nem csak focizni lehetett a Gellért Szabadidőközpontban, hanem még kötélhúzás is volt a fiataloknak, valamint szabadprogram és falmászás is a csarnokban. A suli diákjai a kalandos programok után végül 12:30-kor indultak vissza az iskolába, majd az udvaron az igazgatónő és a gyerekek megköszönték a rendőrök munkáját, Kálmán Máté r. őrnagynak köszönő oklevelet adtak át a tanárok, gyerekek és a szülők nevében.

Tavaly egyébként mi is velük tartottunk az Állati Jó napon, sasold meg videónkat:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb