Mindenmás

Smoke ‘n Charm: már megint kigyulladt a Sándorfalvi úti szeméttelep (frissítve)

Nagyjából 100 négyzetméteren ég a Sándorfalvi úti szemétlerakó csütörtök reggel 5 óta, információink szerint egy nagyobb szemétdomb kapott lángra. A helyszínen a szegedi egységek mellett a vásárhelyi tűzoltók is dolgoznak.

A tűzmanó nem sokat pihent mostanában, amellett, hogy a Sándorfalvi úti szemétlerakó rendszeresen kigyullad, szerda este két, kisebb tűzesetről is tudomást szereztünk:

  • Délután 6 körül gyakorlatilag az egész Göndör sor füstbe borult Petőfitelepen, az évek óta hajléktalanok lakta és nem kicsit balhés (erről a kálváriáról ITT, ITT és ITT írtunk korábban) kiserdőben gyújtott valaki tüzet, melyet a szegedi tűzoltók fékeztek meg.
  • Fél 7 körül pedig az M43 mellett, egy mezőgazdasági nádas gyulladt ki. A tüzet itt is a szegedi egységek fékezték meg.

EGY HETE IS KIGYULLADT A SZEMÉTTELEP

Úgy tűnik, a szóban forgó szeméttelep nagy kedvence a tűzmanónak, legutóbb 400 (!) négyzetméteren égett. A helyszínre riasztott egységek akkor nyolc vízsugárral oltották el a tüzet:

Egy korábbi eset, elég masszív fotókkal, szintén az ominózus helyről:

FRISSÍTVE (08:03) ELOLTOTTÁK A LÁNGOKAT

Információink szerint a szegedi és a vásárhelyi tűzoltók sikeresen eloltották a tüzet.

A cikkünkben lévő fotók illusztrációk, egy korábbi, a szóban forgó helyszínen történt tűzesetnél készültek. Forrás: Sándorfalvi Önkéntes Tűzoltó Egyesület, Korom Tamás

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb