Közélet

Vasárnapi összefoglaló: Szegeden nincs új fertőzött, koronavírus-szűrés volt a Dugonics téren

Ma reggel 9-kor megkezdődtek a koronavírus-szűrések Szegeden a Dugonics téren, meghívóval lehetett a szűrőbuszhoz érkezni. A megyében nincs új koronavírus fertőzött. Több bejelentés is történt a Mentők Napja alkalmából. Vasárnapi koronavírus összefoglalónk következik.

263 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt újabb 8 idős krónikus beteg, 413 áldozatnál tart a járvány. Szegeden nem regisztráltak újabb fertőzöttet az előző 24 órában.

Ma reggel 9-től 15 óráig koronavírus szűrés volt a Dugonics téren, a Rektori Hivatallal szemben. A mintavételre azokat várták, akik előzetesen levélben és adott esetben telefonon értesítést kaptak az országos koronavírus-szűrővizsgálatban való részvételre. Szabó Dávid kollégánk készített exkluzív fotóriportot a helyszínen.

A Mentősök napja alkalmából a Szegedi Hősöknek is köszönetet mondtunk. Le a kalappal előttetek, Ti vagytok a hétköznapok hősei!

Az operatív törzs mai koronavírus sajtótájékoztatóján Csató Gábor, az Országos Mentőszolgálat főigazgatója bejelentette, eddig 6 mentődolgozó fertőződött meg koronavírussal.

A Magyar Nemzeti Bank elnöke, Matolcsy György a járvány ellenére Magyarországon növekedést és nem visszaesést vár.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb