Közélet

Napi összefoglaló: vak férfival emberkedett a szegedi biztonsági őr, káosz a Csongrádin

Lemaradtál a csütörtök legfontosabb szegedi híreiről? Nem hagyjuk! Fél perc alatt bepótolunk mindent, Te és mi, befutott a napi összefoglalónk, Mission Impossible stílusban feldúrt Csongrádi sugárúttal, vak férfival emberkedő szegedi biztonsági őrrel és (sajnos) friss járványügyi hírekkel. Essünk neki!

KORONAVÍRUS: 950 ÚJ FERTŐZÖTT AZ ORSZÁGBAN, 50 A MEGYÉBEN

Őszintén reméljük, hogy hónapokon belül eljön az idő, hogy ez a hír kimaradhasson a napi összefoglalónkból… Szóval, a mai helyzet: 950 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (a megyében kereken ötvennél), ezzel  41 732 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 29 idős krónikus beteg, így az elhunytak száma 1052 főre emelkedett, 12 628-an pedig már meggyógyultak.

Bővebben:

SZERETED A KIHÍVÁSOKAT? IRÁNY A CSONGRÁDI!

A közlekedést tekintve is izgalmas volt a mai nap: 3 baleset plusz egy Mission Impossible jellegű akadálypálya, az utóbbi a Csongrádi sugárút és a Brüsszeli körút kereszteződésében. A Magyar Kerékpárosklub szegedi szervezete elég rendesen ki is akadt a produkción…

A NAP SZÉGYENE: VAK FÉRFIVAL EMBERKEDETT AZ EGYIK SZEGEDI BEVÁSÁRLÓKÖZPONT BIZTONSÁGI EMBERE

Egy újonc biztonsági őr kötött bele abba a látássérült férfiba, aki vakvezető kutyájával együtt szeretett volna bemenni egy szegedi plázába. Az atrocitás következtében a biztonsági őrt azonnal elbocsátották állásából. 

NAGY PÉTER MÁR TOKIÓRA GYÚR, SZÓ SZERINT…

Hosszú hallgatást követően megszólalt Nagy Péter: a szegediek ólomsúlyú súlyemelője a harmadik olimpiájára készül, és nagyon bízik abban, hogy sikerül kijutnia a japán fővárosba, a jövő nyárra halasztott ötkarikás játékokra.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb