Mindenmás

Best of police: kendertermesztőt füleltek le Szentesen, széklábbal verte élettársát egy Csongrád-Csanád megyei férfi

Szentesen 8 kg növényi törmelékkel, és 38 tő kenderrel birtoklásával bukott le egy szentesi férfi, de ez mind aprópénz volt a Röszkén lebukott, 58 millió értékű drogot áttolni igyekvő koszovói férfi szállítmányához képest. Széklábbal okozott súlyos sérülést élettársának egy férfi Szeged közelében, aki csupán egy párja által nézett filmre tett megjegyzést. Eljárás indult egy idős nőt kifosztó apátfalvi nő ellen – jönnek a hét kék hírei.

KÁBÍTÓSZERBIRTOKLÁSÉRT INDULT ELJÁRÁS EGY 40 ÉVES SZENTESI FÉRFI ELLEN

38 tő kendert és csaknem 8 kilogramm növényi törmeléket foglaltak le a szentesi rendőrök egy helybéli férfitól, neki kábítószer birtoklása miatt kell felelnie.

RÖSZKÉN AKADT FENN A VÁMVIZSGÁLATON AZ 58 MILLIÓ FORINTNYI DROGOT BIRTOKLÓ KOSZOVÓI FÉRFI

A KR NNI Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály szegedi Bűnüldözési Osztálya különösen jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer birtoklása bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 53 éves koszovói férfival szemben, aki 58 millió forintnyi kábítószert próbált meg Magyarország területére hozni.

FILMNÉZÉS IS SÜLHET EL ROSSZUL: EGY MEGJEGYZÉSRE VÁLASZUL SZÉKKEL ÜTÖTTE PÁRJÁT A SZEGED KÖRNYÉKI FÉRFI

A Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség vádat emelt azzal a férfival szemben, aki idén januárban okozott életveszélyes sérüléseket élettársának Szeged közelében. A sértett egy filmmel kapcsolatos megjegyzése miatt, az ittas állapotban levő vádlott hirtelen indulatossá, agresszívvé vált, majd ezt követően a vádlott az egyik széket felemelte és azzal az ágyon ülő nő felé indult majd fejen ütötte.

EGY AUTÓBAN SZÓLÍTOTTA MEG A SÉRTETTET AZ APÁTFALVI NŐ, MAJD KIFOSZTOTTA

A nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a helybeli nővel szemben, aki elvette egy idős férfi pénzét Apátfalván. Ellene kifosztás vádjával indult eljárás.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb