Szegedi Arcok

Gulyás-gate, episode 197: megszólalt a Szegedi Tudományegyetem, tényleg repülhetett a Győzikéző professzor

Egészen konkrétan: először és roppant röviden. Mint ma délutáni közleményükben írják, az intézmény rektora a Szegedi Tudományegyetem értékrendjével összhangban, meghozta a szükséges munkáltatói intézkedést.

Az SZTE rövid közleménye így szól:

“A dr Gulyás László egyetemi tanár ellen benyújtott hallgatói panaszok ügyében elrendelt tényfeltáró vizsgálat lezárult, a vizsgálat megállapításait mérlegelve és azokra alapozva a Szegedi Tudományegyetem rektora, mint a munkáltatói jogkör gyakorlója, a Szegedi Tudományegyetem értékrendjével összhangban, meghozta a szükséges munkáltatói intézkedést.”

Hogy a “szükséges munkáltatói intézkedés” mit takarhat, segít a Telex mai értesülése, a portál konkrétan arról írt pár órája, hogy a parlament Kulturális Bizottságának ülésén ma elhangzott, hogy az SZTE kezdeményezte a tanár munkaviszonyának megszüntetését. Az ügyben még az utóbbi hetekben a közösségi médiát virágos fotókkal és non-stop cukisággal elárasztó Botka László is kiakadt, megdöntve az egy mondaton belüli bunkózások számának magyar rekordját, íme:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb