Szegedi Arcok

Csúcskategóriás Apple kütyüket szór ki a MERKBAU a vásárlók között!

Nem aprózták el a nyári akciót a MERKBAU-nál: egy vadonat új iPhone 12 Pro, egy  iPAD 11 és egy Apple Watch 6 okosóra is gazdára talál majd az építőanyag áruház vásárlói között idén. Ráadásul a nyereményjáték feltételei közel sem jelentenek megugorhatatlan akadályt!

Három vásárló nagyon boldog lesz decemberben

A MERKBAU május közepén hirdette meg MerkÚjítók nyereményjátékát, amelynek lényege, hogy 100 000 forintos vásárlással akár egy iPhone 12-it is lehet nyerni. Igen, 100 000 forinttal egy alsó hangon is háromszor annyit érő telefont! Vagy egy iPad 11 PRO-t, illetve egy Apple Watch 6 okosórát.

Még bőven be lehet nevezni a nyereményjátékra, mert az akció november 30-án zárul, és a sorsolás december 10-én lesz. Így ha szerencséd van, 2021. legjobb karácsonyi ajándékával épp a MERKBAU lep majd meg!

Mit is kell tenni az Apple nyereményekért?

Négy egyszerű lépés vezet el a nyereményekig:

  • Vásárolj építőanyagot bármelyik MERKBAU Építőcenterben,
  • regisztrálj a MerkÚjítók oldalán a vásárlást igazoló bizonylat sorszámával,
  • fogadd el a játékszabályzatot,
  • és várd a december 10-ei sorsolás eredményét!

Azt azonban fontos tudni, hogy a vásárolt építőanyagot kizárólag lakás felújításra, építésre, kivitelezésre fordíthatja a vevő, és a vásárlását igazoló bizonylatot a nyeremény átvételéig sértetlenül, jól olvasható módon meg kell őrizni. A válogatáshoz pedig íme egy kis segítség: már virtuálisan is körbejárhatod a MERKBAU áruházait!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb