Kikapcs

Nyereményjátékon sorsolják ki a szerencsést, aki felkapcsolhatja Szeged ünnepi fényeit

November 26-án ismét egy szerencsés Rádió 88 hallgató kapcsolhatja fel a város ünnepi fényeit – adta hírül a szegedi csatorna, akik évek óta a Dugonics térre kitelepülve indítják el a város ünnepi készülődését. Szóval, már csak tizennyolcat kell aludni, hogy fényárban ússzon a város, az SZTE Rektori Hivatalával szembeni (ilyenkor fedett) szökőkúton trónoló Rudolffal, 10-ből 10 szegedi kedvenc fényszarvasával.

TAVALY EGY VÁRANDÓS SZEGEDI KISMAMA ÉS A KÉT TÜNDÉRI KISLÁNYA KAPCSOLTA FEL SZEGED ÜNNEPI FÉNYEIT

Tavaly november 27-re esett az ominózus dátum, a Rádió 88 nyereményjátékán kiválasztott Magyarné Majláth Zsófia és családja, Réka, Blanka és Zoli egy Tatra 214-es fedélzetéről nyomhatta meg az adventi időszak kezdetét jelentő gombot.

Így gyulladtak fel az ünnepi fények tavaly:

MINDEN, AMIT AZ IDEI SZEGEDI KARÁCSONYI HETEKRŐL TUDNI AKARTÁL: SZEGED EYE, HELYSZÍNEK, DÁTUMOK

Bár a 33 méteres Szeged Eye az idén jócskán beelőzte a Szegedi Karácsonyi Heteket, aggodalomra semmi ok: az óriáskerék egészen január elejéig a Széchenyi téren marad. Az idei rendezvénysorozat egyébként egy napon indul a fények felkapcsolásával,

…tehát a Szegedi Karácsonyi Hetek idei dátuma: 2021. november 26 – december 24.

Nemrég a helyszíneket is bejelentették, akárcsak a Covid-mizéria előtti utolsó alkalommal (2019), a Széchenyi téri, kommersz fílingű vásár mellett érkezik a meghittebb, kézművesebb Dóm téri vásár, nomeg egy-egy adventi melegedő a Klauzál és Dugonics tereken.

Sokan kérdeztétek, íme a válasz: jelenleg úgy fest, a gyertyagyújtásokat is megtartják, ezek helyszíne a Dóm tér lesz, a dátumok pedig

  • 2021. november 28.,
  • 2021. december 5.,
  • 2021. december 12.,
  • 2021. december 19.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: auto swiper
'Fel a tetejéhez' gomb