Szegedi ArcokVideo365

Folytatja útját a Szeged365 Angyalkommandó: ezúttal egy szegedi családot leptünk meg

A Szeged365 Angyalkommandó ismét bevetésen! A hozzánk beérkezett leveleket olvasva, amelyekből – a fülünkbe suttogó titkos jótevőknek köszönhetően – megismerhettünk nagyon sok sorsot, köztük annak a szegedi családnak a történetét, akiket következő utunk során szerettünk volna meglepni.

Diána és két kisfia karácsonyát beárnyékolja egy közeli hozzátartozójuk elvesztése. Nekik szerettünk volna egy kis örömet csempészni az ünnepi készülődés időszakába, így Angyalkommandónk ismét útra kelt és meglátogatta a családot.

Nem is érkeztünk üres kézzel, magunkkal vittük a Garden Bisztro jól megpakolt sültes tálait, a Prézli bundás finomságait, a Flowers House ünnepi kompozícióját, az Angyal Dekor Műhely ünnepi meglepetését és a Prágai Látszerészet ajándékutalványát, amellyel új szemüveg kerülhet a család karácsonyfája alá. Nézzétek meg ti is az átadás pillanatait!

MEGLEPTÜK A SZEGEDI MENTŐÁLLOMÁS HŐSEIT IS

Angyalkommandónknak már sikerült meglepnie a szegedi mentőállomás Hőseit is, tudósításunkat az eseményről itt olvashatod:

A SZEGED365 ANGYALKOMMANDÓ EGÉSZEN KARÁCSONYIG PÖRÖG

Szeged365 Angyalkommandó egészen karácsonyig pörög, ha tudsz olyan szegedi családot, akik nehéz helyzetben várják az ünnepeket, vagy olyan egészségügyi dolgozót, akire ráférne egy kis biztatás, küldd el az elérhetőségeit és azt, hogy minek örülne a leginkább! A tippeket, nevezéseket az [email protected]-ra várjuk, a levél tárgya mindig legyen az “Angyalkommandó” szó!

Operatőr: Magyar Andor, szeged365.hu

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb