Szegedi ArcokVideo365

Szeged365 Angyalkommandónk meg sem áll karácsonyig: most egy négyéves kisfiút és nagyszüleit leptük meg

Alig egy hét múlva itt a karácsony, így Angyalkommandónk sem tétlenkedett, ajándékainkkal felpakolva ismét útra keltünk, hogy meglepjünk egy olyan szegedi családot, akiket nehéz helyzetbe sodort az élet.

A mindössze négy éves Dávidkát már három éve nagyszülei nevelik, miután édesanyja elhunyt. A nagymama mindent megtesz, hogy a kisfiúnak a korai veszteség ellenére boldog legyen a gyermekkora, és ehhez szerettünk volna ajándékainkkal kicsit hozzájárulni, mosolyt csempészni az egész család arcára. Hoztunk is magunkkal sok-sok finomságot, sőt külön ajándékot is Dávidkának, aki, mint megtudtuk, rajong az autókért, úgyhogy csomagunkban ott lapultak a játék rendőr – és mentőautók és sportkocsik is.

A SZEGEDI VÁLLALKOZÁSOK ÖRÖMMEL CSATLAKOZTAK KEZDEMÉNYEZÉSÜNKHÖZ

Jótékonysági akciónkhoz nagyon sok szegedi vállalkozás is csatlakozott, akik örömmel segítettek nekünk meglepetéseink elkészítésében. A hatalmas Angyalkommandós csomagjaink finom falatait ez esetben a Gombóc Túróbár, a Prézli Szeged és a Favorit Pékség biztosította, de megleptük a családot a Trója illatozó, forró pizzáival is. A gyönyörű grincsfával pedig az Oázis Kertészet varázsolta szebbé az ünnepi készülődés időszakát.

ANGYALKOMMANDÓNK SORÁN MÁR SIKERÜLT TÖBB SZEGEDI CSALÁDOT IS MEGLEPNÜNK, SŐT A MENTŐÁLLOMÁS HŐSEIT IS

Hetek óta zakatol Angyalkommandónk, és mi pedig járjuk a várost, hogy örömet csempésszünk a szegediek ünnepi készülődésébe. Angyalkommandónk korábbi állomásain sikerült a Mentőállomás Hőseit meglepnünk, és olyan családokat felkeresnünk, akikre ráfér egy kis figyelmesség, egy kis törődés így karácsony környékén.

Operatőr: Magyar Andor

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb