Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: Borfesztivállal, Hídivásárral és Szeged születésnapja alkalmából sok-sok programmal dübörög ez a hétvége Szegeden

Utolsó hétvégéjéhez érkezett a Szegedi Borfesztivál, még van három napunk, hogy végigkóstoljuk a finomabbnál finomabb borokat a Széchenyi téren. Elstartolnak a Szeged napjához fűződő programok is a városban, koncertekkel vár a Dóm téri kavalkád és lesz Hídivásár is. Már nincs sok hátra a munkából, tarts ki, addig is, szemezgess a hétvége legígéretesebb programjaiból Kikapcsunkkal!

ITT A TOTÁLIS ŐRÜLET: MÁTÓL ZENEI FESZTIVÁLLÁ VÁLTOZIK A DÓM TÉR

Fináléjába kanyarodik a XXVI. Szegedi Borfesztivál – Szeged Napja Ünnepségsorozat, melynek legfőbb jele, hogy a Széchenyi, Klauzál és Dugonics téri helyszínek mellé újabb rendezvények csatlakoznak.

200 KIÁLLÍTÓVAL TÉR VISSZA A JUBILEUMI SZEGEDI HÍDIVÁSÁR

2019-ben sétált végig utoljára ember a szegedi Ponte Vecchio-n, amely három év kényszerszünet után szombattól újult erővel tér vissza a Belvárosi Hídra. Sőt, ha úgy vesszük, már péntektől, a cikkünkben elmagyarázzuk, miért.

A TETŐFOKÁRA HÁG A HANGULAT A BORFESZTEN, ÍME A PÉNTEKI NAP ÖSSZES PROGRAMJA

Ma új színtérrel bővül a Szeged Napja Ünnepségsorozat, ezen a hétvégén a Dóm téren is látványos koncertek nyújtanak majd felhőtlen kikapcsolódást a kilátogatóknak. Rögtön az első nap nagyot fog szólni a Vad Fruttik, de a többi helyszín is bővelkedik programokban: fellép Kökény Attila, Nagy Lili és Bencsik Levi, valamint a Charge zenekar is. Használd ki a Borfesztivál utolsó hétvégéjét, meghoztuk a pénteki programokat!

DÍSZKÖZGYŰLÉS LESZ PÉNTEK DÉLUTÁN SZEGED SZÜLETÉSNAPJA ALKALMÁBÓL

Délután 4-től a Széchenyi téren mond ünnepi beszédet Botka László polgármester, a Szeged Napjához köthető díszközgyűlés keretein belül pedig átadják a város díszpolgára és a Pro Urbe díjakat. A szabadtéri esemény természetesen ingyenes, azonban ha nem tudnál ott lenni, velünk mégis ott lehetsz majd, élőben jövünk majd a helyszínről.

A VÁROSHÁZA IS MEGNYÍLIK A NAGYKÖZÖNSÉG ELŐTT: NYÍLT NAPOT TARTANAK MÁJUS 21-ÉN

Koncertek, finom falatok, több mint 150 hazai borpincészet és Hídivásár – ez csak egy pár, a pénteken startoló Szegedi Borfesztivál és a Szeged Napja Ünnepségsorozat programjai közül, amit a szervezők most megfejeltek még egy eseménnyel, ugyanis május 21-én nyílt nap lesz a Városházán.

EZEN A HÉTVÉGÉN IS VÁRNAK A SZEGEDI MOZIK

BELVÁROSI MOZI

A Belvárosi Moziban igazi családi matinét kínál Az egér legjobb barátja című családi animációs film, de ha egy könnyed kikapcsolódásra vágysz megnézheted a Bazi nagy francia lagzik 3. részét is. A teljes műsorért kattints ide.

CINEMA CITY

A Cinema City műsorán a kalandok kedvelőinek szól Az északi című film, Nicole Kidman főszereplésével, de érkezik a mozivászonra Stephen King klasszikus thrillerének A láthatatlan ember producerei által készített új adaptációja is. A teljes műsort itt tekintheted meg.

BULIZD ÁT AZ ÜNNEPI HÉTVÉGÉT SZEGEDEN

RETRO KLUB

Borfeszt Afterrel hasít bele az éjszakába a Retro Klub. Az este folyamán a jó hangulatról WellDan fog gondoskodni.

HUNGI

A Hungiban is elbúcsúztatják a Borfesztet, méghozzá a rendezvény utolsó szombatján. A lemezjátszókat Big Bill fogja pörgetni.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb