kiemelt

Deja vu a Deja Vu Fesztiválon: 4 éve Sean Paul, idén Alexandra Stan mondta le a fellépését

Négy éve Sean Paul mondta vissza szegedi fellépését, most úgy tűnik, a román világsztár Alexandra Stan-en volt a sor, ugyanis rendkívüli egészségügyi okok miatt az énekesnő szombat estére meghirdetett, Deja Vu Fesztiválos fellépése elmaradt. Molnár Balázstól, a rendezvény kommunikációs menedzserétől azt az információt kaptuk, hogy a csillag már Szegeden volt, amikor kiderült, hogy nincs jól, fáj a torka. A Mr. Saxobeat című világsláger előadója gyors segítséget kapott, majd az orvosok tanácsára nem lépett fel. Alexandra Stan végül a színpad kivetítőjén, a Hotel Forrásból megejtett videóüzenetében jelentkezett be a kint bulió közel 8 ezer fős tömegnek és kért elnézést a kellemetlenségért.

Négy éve Sean Paul egy fájós térd miatt nem lépett fel SZIN-en, erre az idén újra elmaradt egy világsztár koncertje Szegeden, térd helyett most azonban egy torok okozta a lemondást. Molnár Balázstól, a Deja Vu Fesztivál kommunikációs menedzserétől, egyben a közönségben lelket tartó lemezlovastól megtudtuk:

már a megérkezésekor jelezte az énekesnő a szervezőknek, hogy nincs jól, fáj a torka.

Az orvosok gyorsan szakszerűen ellátták, injekciókat kapott de nem javasolták számára a fellépést az egészségügyi állapota miatt. A Hotel Forrásból videóüzenetben jelentkezett be a rá váró tömegnek, ahol elnézést kért mindenkitől. A megváltozott program miatt, az utána érkező fellépő hamarabb kezdte el a műsorát, addig is Molnár Bé és Gabriel B. pörgették a lemezeket.

Jobbulást kívánunk az énekesnőnek. Reméljük a rajongók nevében is, hogy jövőre pótolni tudják az elmaradt fellépést.

ZÚZÓS BULI VOLT TEGNAP

A pénteki telt ház után szombaton is óriásit ment a Partfürdőn megtartott retro-őrület, ha lemaradtál volna, íme egy:

  • Szeged365 aftermovie,
  • egy Szegedi Pletykák különkiadás, a főszerepben az első csókkal,
  • és egy Szeged365 fotóriport szombat estéről.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb