Mindenmás

Apa, kezdődik: járműhiba miatt 40 perc késéssel közlekedik tovább a Szegedre tartó Napfény InterCity

Továbbra sincs szerencséje a MÁV-nak, az elmúlt napok kálváriája után szerdán már reggel gubanc történt a Napfény InterCity-nél, ugyanis a 7:48-kor Szegedre indult vonat meghibásodott Ceglédnél. Busás késéssel kell számolnia annak, aki Szegedre ezzel a járattal utazik.

Az elmúlt napokban igencsak megszaporodtak a késések és a hibák a MÁV-nál. Szombaton “erdei túrázás” lett a Szegedről a Nyugatiba tartó Napfény Intercity utasainak jussa, közben a Balaton felől érkező Aranyhíd expresszvonat és utasai kis híján hajnali egykor érkeztek meg Szegedre, hétfőn pedig a kiáramló gőztől égési sérülést szenvedett több utas egy motorvonaton Hodásznál.

Keddre is jutott egy nem túl pozitív sztori, az egyik Szeged365 olvasó szerint a Szegedre tartó IC kocsiban halt meg a légkondi, laza 50 fokban utaztak.

Nagyon úgy fest azonban, hogy a szerda sem maradt ki a sorból, hiszen a Nyugati pályaudvarról 7:48-kor Szegedre indult Napfény InterCity (712) Ceglédtől járműhiba miatt előreláthatólag 30-40 perc késéssel közlekedik tovább – ezt közölte a Mávinform a közösségi oldalán. Az egyik kommentelő azt írta, hogy sajnos “már a 40 percen is túl van ez a késés”.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb