Közélet

Van, aki nem áll be a sorba, mutatjuk, hol nem lesz karácsonyi boltzár december 24-én Szegeden

Az Auchan a vásárlói igényeket és az ilyenkor megszokott nyitvatartást figyelembe véve december 24-én délig nyitva tartja áruházait, tudatta a vállalat szerkesztőségünkkel.

AZOKRA IS GONDOLNAK, AKIKNEK CSAK AZ UTOLSÓ PILLANATBAN LESZ IDEJÜK VÁSÁROLNI

Mint írták, kereskedőként azt tartják a legfontosabbnak, hogy az ünnep előtti órákban is adják meg a vásárlóknak azt a lehetőséget, hogy beszerezhessék, ami még hiányzik háztartásukból karácsonyra, illetve gondolnak azokra is, akiknek csak az utolsó pillanatban lesz idejük pár nélkülözhetetlen dolgot megvenni az ünnepekre.

A vállalat amellett, hogy a lakosság érdekeit nézi, természetesen a munkatársaiét is maximálisan figyelembe veszi- fogalmaztak. Így a jogszabályban rögzített 14 óra helyett csak délig lesznek nyitva az áruházak, hogy a december 24-én dolgozó munkatársak is időben hazaérjenek szeretteikhez.

TÖBB SZEGEDEN IS MŰKÖDŐ ÜZLETLÁNC DÖNTÖTT MÁR A DECEMBER 24-EI BOLTZÁR MELLETT

Mint korábban megírtuk, több kereskedelmi üzletlánc – a PENNY Market Kft., a Lidl Magyarország, a Rossmann, a JYSK és a Mountex, valamint az OBI és az XXXLutz – is azt közölte, hogy december 24-én zárva lesznek. Legutóbb, mint beszámoltunk róla, a SPAR Magyarország hozta meg ezt a döntést.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb