BlogKikapcs

Urbex365: erdei KGST autótemető, Szegedtől 80 kilométerre

Nem semmi kincset fedezett fel a Dragon Urbex csapata a napokban, az elhagyatott helyeket kutató csapat egy kisebb autószalonra való, elhagyatott négykerekűre lelt rá egy Békés megyei erdő szélén. Bár az urbex műfaj egyik fő szabálya, hogy a konkrét helyszínt sosem fedik fel a kalandorok, a srácok felfedezését velünk megosztó olvasónk, Arnold szerint Szegedtől 80 kilométerre van az erdősáv, amely mellett a kocsik fellelhetőek.

Csíped a misztikus, elhagyatott helyszíneket? Sorozatunkban eddig olyan kincseket fedeztünk fel Veletek, a rengeteg tippet szolgáltató Szeged365 olvasókkal közösen, mint

A mostani blogposztunkat főként KGST autó-rajongó olvasóink figyelmébe ajánljuk, a Dragon Urbexnek köszönhetően van a tarsolyunkban Mad Max stílusban lepusztult Barkas, rozsdarágta “Kispolák”, 353W Wartburg és két NSZK-klasszikus, egy W-124 Mercedes és egy egyes Golf is:

A konkrét helyszín maradjon titok, ahogy sajnos a jobb sorsra érdemes autók történetét is az fedi. Köszönjük a brilliáns fotókat a Dragon Urbex-nek és Arnold nevű olvasónknak! Még több hátborzongatóan brilliáns felvételért kattints a srácok oldalára!

Tudsz egy klassz Urbex-helyszínt vagy lőttél pár klassz fotót? Küldd el nekünk az [email protected]!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb