Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: folytatódnak a Szegedi Karácsonyi Hetek, egy estére újra kinyit a Tisza Gyöngye

Itt egy újabb fergeteges szegedi hétvége, telis-tele programokkal! Ha már a forralt borozással megalapoztad a hétvége hangulatát a Szegedi Karácsonyi Heteken, megismételhetetlen élményben lehet részed, ha a folytatásban a Tisza Gyöngyét választod, amely csupán egyetlen estére újra kinyitja kapuit! De, ha kipipálnád a karácsonyi jó cselekedeted, akkor adományozhatsz a Magyar Vöröskeresztnek is! Meghoztuk az e heti Kikapcsot, szemezgess hát velünk a hétvége gazdag kínálatából!

EGY CSOMAGNYI SZERETETTEL INDUL SZEGEDEN A MAGYAR VÖRÖSKERESZT ORSZÁGOS ADOMÁNYGYŰJTÉSE

„Egy csomag szeretet” szlogennel indul el a Magyar Vöröskereszt és az Auchan Magyarország közös országos karácsonyi adománygyűjtési akciója. Az áruházlánc összes üzletében december első és harmadik hétvégéjén 10-től 18 óráig várják az adományokat, amiket még az ünnepek előtt rászorulóknak oszt szét a karitatív szervezet. Ezzel párhuzamosan december 19-ig előre összeállított adománycsomagot is lehet rendelni az Auchan online áruházából.

ADVENTI KÉSZÜLŐDÉSRE INVITÁL AZ ALGYŐI TÁJHÁZ

Ha már minden második gondolatod az adventi időszak körül forog, nagyban tervezed az ünnepi menüt, sőt, azon töröd a fejed, hogy mit is kellene kézműveskedni otthon a gyerkőcökkel, akkor már van is egy ötletünk. Pontosabban nem nekünk, hanem az Algyői Tájháznak, akik péntek délutánra egy kis adventi workshopot szerveznek.

EGYETLEN ESTÉRE ÚJRA KINYIT A TISZA GYÖNGYE

“Nem nyit ki 2021-ben a Tisza Gyöngye” – írtuk még áprilisban, pont aznap, amikor a harmadik hullám lezárásait követően 10-ből 9 szegedi vendéglátós örömtáncot járt a terasznyitás első napján. A december legnagyobb meglepetése azonban már a hónap első napján befutott, mint a szervező Dj Edgartól megtudtuk, egyetlen estére kitárja kapuit a fél évszázados, legendás szegedi diszkó.

EZEN A HÉTVÉGÉN IS VÁR A SZEGEDI KARÁCSONYI HETEK

Dobpergés, elkezdődött! Múlt pénteken elindult a Szegedi Karácsonyi Hetek, a belváros pedig csettintésnyire változott adventi mesevilággá. Közkívánatra, érkezzen az idei forgatag első Szeged365 videóriportja, a Széchenyi téren ragyogó Szeged Eye-tól a Klauzál téren feszítő Rudolfon át a Dóm téri forralt borozós kánaánig.

MÁR ÓRIÁSKEREKEZHETSZ HÓDMEZŐVÁSÁRHELYEN IS

Egy óriáskerék nem óriáskerék, ha a szegedi panorámában már kigyönyörködtük magunkat, irány a szomszéd város: múlt pénteken elindult a Szeged Eye hódmezővásárhelyi kistestvére. A látványosság vízkeresztig marad a Kossuth téren, városkártyával naponta egyszer ingyenesen is használható.

HA KITÁNCOLNÁD MAGADBÓL A HÉT FÁRADALMAIT, VÁR A SZEGEDI ÉJSZAKA

HUNGI

Szombaton Mikulás partival vár a Hungi! Teli puttonnyal érkezik a jó öreg Télapó és elhozza a legjobb zenéket! Táncolnak majd a virgácsok, a diók és a mogyorók! A fergeteges hangulatról DJ Basics fog gondoskodni, hogy az este soha ne érjen véget.

SING SING

Őrületes bulival vár a Sing Sing is a szombat éjszakába Carbon Exclusive Hungarian Dj’s partiján, ahol Jay Lumen, SanFranciscoBeat, Mateo & Spirit, és Robin Futaki gondoskodik a jó hangulatról!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb