Mindenmás

Felvették az utasok, ahogy a villamosvezető megalázza a hajléktalant (videóval)

Februárban egy Szeged belvárosában “randalírozó” buszsofőrtől volt hangos a város, most pedig a fővárosban történt hasonló. Utasok vették videóra, ahogy a budapesti 19-es villamos vezetője lezavarta a Bécsi út felé haladó szerelvényen utazó hajléktalan embereket, a BKV a felvételek alapján vizsgálatot indított az ügyben.

Trágár, durva szavakkal zavarta le a 19-es villamos vezetője az ott utazó hajléktalan embereket szombat délután. Az RTL Klubnak egy szemtanú juttatta el az incidensről készült felvételt, aki szerint a Bécsi út felé közlekedő villamos vezetője rögtön agresszíven lépett fel a hajléktalannal szemben.

A sofőr többek között azt hajtogatta,

  • hogy “Takarodjon már lefelé!”
  • “Összepiszkítja a villamost!”
  • és azt, hogy “Behányok, olyan szaguk van!”

Az esetről készült videó:

BUDAPEST? FELEJTSD EL, SZEGED SOKKAL IZGALMASABB HELY!

Szegeden nem egy alkalommal történt tömegközlekedési inzultus, tavaly szeptemberben agyba-főbe vertek egy szegedi buszsofőrt a tinédzserek, mert rájuk szólt a maszkviselés miatt, az idén februárban pedig egy sofőr úgy bekattant, hogy a Sandra Bullock és Keanu Reeves neveivel fémlezett Féktelenül című film jeleneteit játszotta el keresztül-kasul a városban:

Azért, hogy valami pozitívat is írjunk, jó dolgok is történnek a Napfény Városában, az alábbi, év végi sztori például abszolút szívmelengető volt:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb