Szegedi Arcok

Szeged365 night life: Szegedi Fecsót nem engedték be egy szegedi bulihelyre, pont kéznél voltunk…

Tíz napon át közel 400 ezer embert vonzott a XXVI. Szegedi Borfesztivál – Szeged Napja ünnepségsorozat, köztük olyan hírességeket is, mint a Széchenyi téren szinte napi szinten borozgató Márki-Zay Péter vagy a cikkünk címében említett reality-sztár Szegedi Ferenc, vagy ahogy 10-ből 9 esetben említik, Fecsó. A celeb azon akadt ki, hogy szombat este nem engedték be az egyik szórakozóhelyre, írt is mindenféle mérges dolgot a biztonsági személyzet egyik tagjáról. A poén az egészben, hogy mi is pont ott voltunk (még “Fecsós” fotónk is van róla), cikkünkben pedig leírjuk, hogyan láttuk mi a dolgot.

Az utóbbit a hitelesség kedvéért meg is mutatjuk, bár, ahogy elnézzük a fejünket (balról Kisházi Sándor, jobbról Kiss Balázs), inkább örökre el kellett volna titkolni a képet.

Ez itt az, Anya, ne haragudj:

Ha valakinek nem lenne meg cikkünk főhőse, a fiatal üzletembert a “Feleségek Luxuskivitelben” című realityből ismerte meg Magyarország, a szintén celebbé avanzsált Vasvári Vivien férjeként.

BORS: “HATALMAS SZÓRAKOZÓHELYI BOTRÁNY”

Visszatérve a Bors által “hatalmas szórakozóhelyi botrány” – ként emlegetett afférra, a híresség többek között olyanokat írt közösségi média oldalán, hogy azért nem engedték be, mert a biztonsági személyzet tagja “kisebbségi komplexusokkal küzdött” és “szteroidtól feszengett”. Bár az Instagram sztori már nincs fent, a bulvármédia azért gyorsan elcsípte a lényeget, többek között a Bors és a Ripost is lehozta a Szegeden történteket.

Bár szegediek vagyunk, éppen ezért egy kicsit a klaviatúránk is a szegediek felé húz, megpróbálunk középen maradni és leírni azt, ahogy mi láttuk a dolgot.

VOLT EGY KIS FESZKÓ A LEVEGŐBEN

Amikor éjfél után egy kicsivel odaértünk, annyit láttunk, hogy már izzott a levegő, a bejáratnál reklamáló, Fecsó művésznévre hallgató celebritás sík ideg volt, amiért nem engedték be a belvárosi szórakozóhelyre (amelynek a nevét szándékosan nem írjuk le).

A XXVI. Szegedi Borfesztiválról érkezve már elég “közvetlen” hangulatban voltunk, látva a jelenetet valahogy úgy éreztük, bele kell kavarodnunk a dologba, persze a jóindulattól vezérelve – csúnya vége lett volna, ha a begőzölt srác nekimegy valamelyik, nála jóval szikárabb, ráadásul küzdősportokban is jártas kidobónak.

Cikkünk hősét viszonylag gyorsan sikerült lenyugtatnunk Kiss Balázs kollégával közösen, sőt, igazából egy abszolút közvetlen fickó benyomását keltette, a cikkbe feltöltött, ránk nézve nem túl előnyös közös fotó már haverkodás közben készült. Elmondása szerint azért volt kiakadva, mert nem engedték be a __________________ kidobók (a vonalra olyan jelzők kerültek volna, amiért csúnya büntetést kaptunk volna a Nemzeti Hírközlési – és Médiahatóságtól).

ÍGY LÁTTÁK A SZEGEDI BIZTONSÁGIAK

A balhé kiváltó okáról még ott helyben megkérdeztük az egyébként Szegeden közismert security-s arcokat is, ők annyit mondtak, hogy a celeb pénteken is náluk bulizott, akkor egy-két dolog miatt figyelmeztetni kellett, éppen ezért a szombati érkezésekor már rögtön azzal kezdték, hogy

  • álljon be ő is a sorba, mint a többiek,
  • és viselkedjen “rendesen.”

Állítólag ebből lett némi sértődés plusz szóváltás, a biztonsági szolgálat vezetője pedig úgy döntött, hogy nem engedik be Fecsót, amíg le nem nyugszik. Hogy végül beengedték-e, már nem tudtuk meg, némi nyugtatás meg barátkozás után fogtuk magunkat és fejest ugrottunk a szegedi éjszakába.

Hogy kinek volt igaza, nem a mi tisztünk eldönteni, egy valamiben viszont biztosak vagyunk. A bulvármédia által “hatalmas szórakozóhelyi botrány” – ként emlegetett eset annyira volt hatalmas és botrányos, mint amennyire igaz volt a tavalyi “szegedi óriáspókinvázió“, amit abból sikerült kikanyarítaniuk, hogy az egyik Szeged365 olvasó fogott a konyhájában egyetlen, magányos, 8-10 centis szongáriai cselőpókot. Semennyire.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: หวย LSM99
'Fel a tetejéhez' gomb