Szegedi Arcok

Ezúttal nem Zalában, hanem Szegeden találtak vadon élő biciklicsordát – egymás hegyén-hátán pihen egy csomó LIME kerékpár a Völgyérhát utcában

Tavaly augusztusban érkeztek az új LIME kerékpárok Szegedre, azóta a rollerek mellett elektromos bicajjal is közlekedhetünk a városban. A 90 kerékpárt a város számos pontján helyezték el, azonban egy biztos: a Baktói Völgyérhát utcai csatornába biztos nem, mégis ott “pihen” egymás hegyére-hátára dobálva legalább nyolc ilyen elektromos kerékpár, ami akár beleillene a Zalában talált biciklicsordába is.

“Hát erre már nincs mit mondani, de az illetőre se. Aki ezt csinálja, milyen ember lesz?” – tette fel a kérdést az egyik szegedi a közösségi oldalán, aki a következő képeket mellékelte a szétdobált elektromos biciklikről:

A LIME kerékpárokat, ahogy a rollereket sem szabad egyébként bárhol letenni Szegeden. Májusban szabályozták utóbbiaknál, hogy csak és kizárólag a P betűvel jelölt parkolóhelyeken lehet otthagyni az eszközöket, és külön parkolóhelye van a kerékpároknak is.

Amióta 2021 májusában, Szeged Napján Budapest után a megyei jogú városok közül elsőként a Napfény Városában tűnt fel a világ egyik legnagyobb közösségi roller kölcsönzője, rengeteg izgalmas eset történt a zöld-fehér kétkerekűekkel:

  • lett belőlük karácsonyfadísz,
  • tiszteletüket tették autómosókban,
  • de sajnos baleset is történt a főszereplésükkel,
  • most pedig nagyon úgy fest, hogy a rollerek mellett a bicajokat sem kímélik Szegeden.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb