Szegedi Arcok

Olvasói beszámoló: tíz-tizenöt fős társaság vegzálja a járókelőket a Kárász utcán és randalírozik a környező vendéglátóegységekben

Több olvasói beszámoló is befutott szerkesztőségünkbe az elmúlt napokban, melyekben arról számolnak be nekünk, hogy egy 10-15 fős fiatalokból álló társaság vegzálja a Kárász utcán a járókelőket, illetve a környező vendéglátóegységekbe betérve randalíroznak. Nem is olyan rég, két nappal ezelőtt a sétáló utca kellős közepén tépte meg egymást két fiatal hölgy.

HAJTÉPÉS, ORDIBÁLÁS, VEREKEDÉS

“A Kárász utcán van egy 10-15 fős fiatal banda, akik az ott sétálókat terrorizálják. Bemennek az összes étterembe és addig szemetelnek, ordibálnak, amíg nem küldik ki onnan őket” – írta egyik, neve elhallgatását kérő Olvasónk.

“Ma a Kárász utcán sétáltam a kishúgommal. Délután ilyen 6-7 óra magasságában. A Kárász és a Kölcsey utca találkozásánál a földön verekedtek a fiatalok és ordibáltak. A húgom halálra volt rémülve, nem értette mi történik” – írta Patrik, másik Olvasónk. Hozzátette, ez a banda minden délután itt uralja az utcákat.

Timi, Olvasónk beszámolója alapján a napokban annak volt szemtanúja, hogy a Kárász utca kellős közepén két fiatal lány tépte egymás haját, miközben ordítottak. Mindketten egy nagy létszámú fiatalokból álló csoport tagjai voltak.

SAJNOS A CSOPORT NEM ISMERETLEN A KÁRÁSZ UTCAI VENDÉGLÁTÓHELYEK ELŐTT SEM

Kérdésünkre az egyik Kárász utcai vendéglátóegységből szintén arról számoltak be, hogy jól ismerik már sajnos a szóban forgó társaságot, nekik is meggyűlt már a bajuk velük. Gyakran betévednek a helyre, ahol, mint a korábbi olvasói beszámolóban is elhangzott, ordibálnak és igen kulturálatlanul viselkednek.

REAGÁLT A RENDŐRSÉG IS

Az ügyben megkerestük a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságot is, ahonnan az alábbi választ kaptuk:

“Megkeresésével kapcsolatban tájékoztatom, hogy a rendőrségre az eseménnyel kapcsolatban bejelentés nem érkezett. A közrend és a közbiztonság fenntartása érdekében a belvárosban, különös tekintettel a Kárász utcára, folyamatos járőrszolgálatot látnak el kollégáink” – írták. Hozzátették:

Amennyiben bárki szabálysértés, vagy bűncselekmény elkövetését észleli, tegyen bejelentést a 112-es segélyhívó számon!

TÖBBSZÖR VOLT MÁR BALHÉ A KÁRÁSZ UTCÁN

Mint korábban beszámoltunk róla, nem ez az első eset, hogy a fiatalok összebalhéznak a Kárász utcán. Májusban például arról számoltunk be, hogy verekedtek a fiatalok, sőt egyiküket még kórházba is kellett szállítani.

Áprilisban szintén verekedésbe torkollott a vita a fiatalok között a Kárász utcán:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb