Szegedi ArcokVideo365

Legszegedibb Szegediek best of: Józsáné Fehér Mária, Petra anyukája, a Legszegedibb Édesanya: “igazából ez a díj ugyanúgy Petráé is, mint az enyém”

Fantasztikus hangulat uralkodott december 9-én, a 2023-as Prágai Látszerészet + Boutique Optique bemutatja Legszegedibb Szegediek közönségszavazás díjátadóján a Hungi Vigadóban. Nincs is annál felemelőbb érzés, ahogy a 220.000 általatok leadott szavazat alapján köszönthettük városunk büszkeségeit. Természetesen, valamennyi kategória nyertesét elcsíptük egy beszélgetésre, köztük Józsáné Fehér Máriát, Petra anyukáját is, aki idén a Legszegedibb Édesanya megtisztelő címet érdemelte ki tőletek.

MARCSI 4100 VOKSSAL NYERTE MEG KATEGÓRIÁJÁT

Nagyot mentek a Legszegedibb Nők és Édesanyák kategória jelöltjei is a közönségszavazás közel két hónapja során, ahol végül 4100 voksot bezsebelve, Józsáné Fehér Mária, Petra anyukája került ki győztesként. “Köszönöm szépen mindenkinek, aki rám szavazott. Nagy meglepetésként ért, megmondom őszintén, hogy egyáltalán belekerültem ebbe a kategóriába. Több kategóriában szavaztam ismerősökre, de valahogy ez elkerülte a figyelmemet, és teljesen véletlenül hívták fel rá a figyelmemet, hogy szavaztak rám és elég jó helyen állok” – mesélte Marcsi, majd hozzátette, nagyrészt Petrának köszönheti ezt a győzelmet. 

IGAZÁBÓL PETRÁÉ IS EZ A DÍJ

“Lehet, ha valaki a nevemet meghallja, nem tudja, hogy kiről van szó, de az, hogy Petra anyukája, már többet mond mindenkinek, így egyre több emberhez eljutottunk már. Igazából ez a díj ugyanúgy Petráé is, mint az enyém” – vallja Marcsi. 

PETRA EGY RITKA GENETIKAI BETEGSÉGGEL KÜZD

Marcsiról és tündéri kislányáról, Petráról már többször olvashattatok a Szeged365 hasábjain. A mindössze tizenegy éves, életvidám kislány egy nagyon ritka genetikai betegséggel küzd, az úgynevezett MCTO szindrómával, amelynek tüneteként a kis kézfejéből, lábfejéből felszívódnak az apró csontok. Magyarországon jelenleg ketten küzdenek ezzel az állapottal. Kevesebb, mint 50 esetet diagnosztiszáltak eddig szerte a világon, jelenleg pedig sajnos (még) nincs rá kiforrott gyógymód, de a család, és az orvosok itthon és külföldön egyaránt már gőzerővel kutatnak utána. Marcsi és családja erőn felül mindent megtesznek azért, hogy Petra minél teljesebb és boldogabb életet élhessen, amiben csak lehet, támogatják a kislányt a gyógyulás rögös útján. Emellett arról is gondoskodnak, hogy Petra gyermekkora teli legyen csupa-csupa feledhetetlen élménnyel: legutóbbi interjúnk során például a Szegedi Ifjúsági Napokon találkoztunk velük, ahol a kislány kedvenc együttese, a Valmar koncertjét tombolhatta végig az első sorból, édesanyja nyakából.

PETRA ÉLI A KISKAMASZOK ÉLETÉT

Mint Marcsi kérdésünkre elmondta, szerencsére jól vannak, Petra épp a hatodik osztályosok életét éli. “Várja az ünnepeket, Petra éli a kiskamaszok életét, a SZIN és a koncertek iránt a rajongás továbbra sem csillapodott, imádja és alig várja, hogy újabb koncertekre menjünk, most ezt éljük” – mondta el a Legszegedibb Édesanya.

Videónkban hallgasd meg te is Marcsi, a Legszegedibb Édesanya ünnepi szavait:

@szeged365

Legszegedibb Szegediek best of: Józsáné Fehér Mária, Petra anyukája, a Legszegedibb Édesanya: “igazából ez a díj ugyanúgy Petráé is, mint az enyém”

♬ eredeti hang – Szeged365 – Szeged365

ITT TEKINTHETED VISSZA A DÍJAZOTTAK GONDOLATAIT A GÁLÁRÓL

A Legszegedibb Szegediek díjátadó gáláján Dr. Rokszin Richárd, a Legszegedibb Gyógyító, Nagy Péter, a Legszegedibb Sportoló, Détári Vilmos, a Legszegedibb Jótevő, Balázs-Piri Soma, a Legszegedibb Zenész és Csatai Gergő, a Legszegedibb Művész is elmondta nekünk ünnepi gondolatait, melyeket alábbi cikkeinkben olvashatsz, nézhetsz vissza:

EGY EXTRA KÖSZÖNET, A VÉGÉRE

A Legszegedibb Szegediek a projektet támogató szegedi vállalkozásoknak köszönhetően lehet 100%-ban politikamentes, független. Köszönjük Nektek,

Prágai Látszerészet, Boutique Optique by Prágai, FerroÉp, BioHair Napfény, Zengő Alföld, TISZABUSZ Plusz, Global 21, Trója Ételbár és Hummusz Terrace, REÖK Kézműves Cukrászda, Global Fitness, Sziget Lakópark, Context Szeged, Garden Bistro and Beach, Global Fitness Spinning és Aerobic, Dress Code for Men, Rozmaring Étterem, Szabó Klímatechnika, Concept Bistro.

Fotók: Lénárt Ferenc

Operatőr: Galyas Richárd

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb